måndag 19 juli 2010

Warner Bros. studios!

Idag har vi varit på en tur till Burbank för att kolla in Warner Bros. studios. Vi började med att ta bilen dit, det tog ca 40 min. Trafiken är ju som sagt rätt galen här så en tur som kanske skulle tagit en kvart tar dubbelt så lång tid och lite till....Väl där hämtade vi först ut biljetterna sen tog vi bilen till downtown i Burbank, där fanns allt! Bland annat IKEA(vi gick självklart inte in där...) och In-n-out burger där vi åt vår lunch (de har ett rätt skönt koncept där det enda man kan bara välja på att äta tre olika menyer, och de gör väääldigt goda hamburgare!! Och sen har de en sjukt snygg logga). Sen åkte vi tillbaka till Warner Bros och började vår tur. Vår guide hette Andy och hade ett väloljat munläder(han sa säkert 150 ord i minuten så det gällde att hänga med). Vi åkte genom en massa olika kulisser, vilket var väldigt häftigt att se. Bland annat Gilmore girls stad Stars Hollow och hus från Annie, New adventures of old Christine, James Deanfilmer och Casablanca. Vi fick se var de tillverkade bakgrundskulliserna till The truman Show och hur de gjorde skyltar och liknande som används i filmer. Sedan fick vi gå in i riktiga Central Perk från Vänner och man fick sitta i soffan som Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe och Joey suttit i!! (guiden fick det att låta som att vi var de enda som fick göra det men...vi genomskådade honom också...)

Vi fick också kolla in bilar från olika filmer bland annat de här...

den här användes i The Matrix

Vår guide Andy till vänster och bilen som användes i The dark knight

Vi fick också gå in där de spelar in 2 and a half men, Pelle var väldigt lycklig (tyvärr har vi inga bilder på det för man fick inte ha med sig kameran in ...) Sista stoppet på turen var Warner Bros. museum med en hel våning dedikerad till Harry Potter där vi fick kolla in kostymer m.m. Kuliss


Turen var grym och vi var mycket trötta efteråt så vi åkte en sväng upp till downtown Burbank igen och sen tillbaka till hotellet. Imorn får vi gå upp tidigt eftersom vi ska lämna tillbaka vår älskade bil och säga hejdå till fastlandet och hejhej till Hawaii!!!

That´s all folk´s

Later dudes

2 kommentarer:

  1. Menåh!
    Jag är så sjukt avis på er.
    Fan att vi inte åkte på en sån där studiotur. Det hade varit hur häftigt som helst!

    Jag och Rufus läser er blogg varje dag och Rufus hälsar att han saknar er, men att han är lite upptagen med sin gåstol just nu.
    Dessutom planerar jag och Gurra en Zakke '09 reunion när ni kommer hem. Då jävlar!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Åh, Stars Hollow! GG är den bästa skämsserien ever!

    Hoppas att resan går bra!

    Kram!

    SvaraRadera