söndag 18 juli 2010

L.A., L.A......

Åka bil.......det är det man gör i L.A. har vi upptäckt. Galen stad det här med bara massa bilar, överallt. Ska man till macken tvärs över gatan så tar man bilen, så enkelt är det. Vår första dag här i stan åkte vi till Hollywood boulevard för att kolla in alla stjärnor på gatan och spana in alla hand och och fotavtryck utanför Chinese theatre. I Matt Damons fotspår

Navigering i bilen..

Sen köpte vi en Starmap så vi kunde spana in lite kändisars hus, bara det är "stjärnorna" som var utsatta på kartan var väldigt okända för oss (plus att de antagligen inte ens bor där det är utsatt på kartan, vi genomskådade dom). Men hur som helst var det coolt att åka runt och spana in alla flådiga hus, vi hittade flera stycken som vi skulle kunna tänka oss att bo i faktiskt. Sen drog vi ner till Rodeo drive och kollade in den lyxiga gatan. Efter det var vi sugna på att komma lite närmre havet så vi tog oss ner till Santa Monica som visade sig vara en jättefin liten stadsdel med en strand utan dess like och trevliga affärer. Vi åt en italiensk middag på ett litet ställe, kollade in solnedgången

och satte oss i bilen och åkte hem.

Igår åkte vi ner till Venice beach som var det mest skruvade på den här resan hittills. Ett ställe som hade allt; pårökta haschtomtar som åkte runt på rullskridskor och spelade elgitarr, muscle beach med alla feta anabolakillar och tjejer som stod och pumpade muskler, improviserade trummjams med alla möjliga olika typer som hängde på och spelade, marijuana som man kunde få utskrivet av en doktor och (som om det nu skulle behövas) en egen freakshow.


pårökt haschtomte, kolla in rullskridskorna med hjul bara på utsidan.....


Pelle vid Muscle beach, kolla in snubbarna i bakgrunden....(och självklart han i förgrunden...)



ett sånt där riktigt baywatch-torn....


Vi kollade också in Venice canals som låg en bit bakom strandpromenaden med en massa kanaler och hus, väldigt coolt, tack Gurra för att du tipsade oss! Vi promenerade sedan tillbaka till Santa Monica där vi hade ställt bilen och lade oss på stranden en stund innan vi bestämde oss för att gå på bio och se Inception (med b.la. Leonardo d Caprio), en väldigt bra film faktiskt!

Idag blir det en tur downtown och sedan en tur på Warner Brothers studios!
Later dudes

3 kommentarer:

  1. LA LA.... Let´s going to the states!My darlings i miss you so much! I can see you are having a blast together...... That´s LOVE!

    SvaraRadera
  2. Ni verkar ju ha det fantastiskt och det är jättekul att läsa om era äventyr tillsammans!!! Gud va avis jag blir! (men jag får ju åka till Skara Sommarland snart- det är ju typ samma sak)
    Kram från Linn, Queno och Alicia

    SvaraRadera
  3. Fettttt niiiice babes!!!!

    //Kakan

    SvaraRadera